Hosting af magento

• Magento hosting
  • Kom godt i gang med Magento Hosting
  • Sikkerhed
  • Hastighed
  • Kompatibilitet
  • Teknisk support
  • Hvilken type Magento Hosting har du brug for?
  • Shared Hosting
  • Konklusion

Magento Hosting

Magento er en robust løsning i e-handelens verden. Mange udviklere og butiksejere stoler på Magento, for at sælge deres produkter online. Hvis du er blandt en af disse brugere, har du måske brugt lidt tid på, at finde ud af den bedst mulige Magento hosting løsning til din virksomhed.

Mens Magento krav ikke er noget ekstraordinært, kan alle webhosting virksomheder ikke køre en Magento-installation lige så godt. Det er her vigtigt at have visse særlige overvejelser i tankerne, når du vælger en Magento-hosting udbyder til din hjemmeside

Kom godt i gang med Magento Hosting

Lad os først fokusere på de oplagte og grundlæggende ting. Uanset størrelsen af ​​din Magento-butik bør din web-hosting-udbyder tilbyde følgende funktioner.

Sikkerhed

Sørg for, at din Magento-hostingplan kommer med egne sikkerhedsfunktioner. Ja, du bør gøre ethvert forsøg på at hærde og sikre dit websted mod hackere. Men hvad angår server sikkerhed ligger ansvaret hos din Magento hosting udbyder, visse steder kaldes det også et webhotel.

I det væsentlige skal din hosting udbyder sikre, at serveren kører den nyeste software (f.eks. Operativsystem og kontrolpaneler). Plus, der bør også være DDoS beskyttelse på plads sammen med en anstændig firewall og anti-malware strategi.

Hastighed

Udover sikkerheden er hastigheden yderst vigtig. Ingen kan lide en langsom hjemmeside. Plus, Magento-webstederne kan i sig selv køre lidt langsommere, hvis de ikke er korrekt optimeret. Det er dog nemt at videresende skylden til websitets konfigurationen.

Hvad hvis hosting-serveren du er på, er overfyldt? Det er en god ide at vælge web-hosting-udbydere, der er ekstra opmærksomme på at køre den nyeste infrastruktur, så deres hardware aldrig bliver overbelastet eller langsom at reagere, en kæmpe fordel er ligeledes også, hvis supporten bruger samme sprog som din beliggenhed.

Kompatibilitet

Sørg for at se på kravene for Magento hosting og sammenlign det samme med de specifikationer, som dit webhotel tilbyder. Før du går videre, skal du kontrollere din Payment Card Industry Data Security Standard (PCI)-overholdelse for at sikre, at din Magento-butik ikke står over for uønskede overensstemmelsesproblemer.

Teknisk support

Og hvad med støtte? Internettet går ikke på ferie. Der må heller ikke være teknisk support, fordi tingene ofte har tendens til at gå galt, når man mindst forventer dem. Hvad hvis din hjemmeside går offline på en lørdag aften? Du ville forvente at finde en anstændig kvalitet af teknisk support fra din Magento hosting udbyder, ville du ikke? Således, mens salgs- og faktureringsstøtte kan vente, bør teknisk support være tilgængelig, selv i ulige timer.

Hvilken type Magento Hosting har du brug for?

Der er mange valgmuligheder, når det kommer til Magento hosting. Du kan vælge en simpel delt hosting-pakke, eller gå til en fuld dedikeret server. Som alternativ kan du vælge mellem noget imellem. Baseret på din Magento-butiks krav, skal du vælge en Magento-hostingplan i overensstemmelse.

Shared Hosting

Hvad angår Magento hosting, har delt hosting sjældent en tendens til at klare sig godt. Dette skyldes, at i modsætning til WordPress, der kan fungere problemfrit i et fælles miljø, kan Magento-butikker ofte udvide delte hukommelsesallokeringer inden for en kort tidsperiode.

Hvis du lige er begyndt, kan en delt pakke gøre tricket for dig. Men da antallet af produkter på dit Magento-websted vokser, vil du finde delt hosting for at være restriktiv, så de passer til dine behov. I så fald vil det være en god idé at opgradere til en større og mere kraftfuld hostingplan.

Konklusion

Således har vi nu lært en retfærdig aftale om Magento hosting. Dybest set skal vi huske følgende, når vi vælger en Magento hosting pakke:
Serverhastighed
Sikkerhedsmetode
System software og kompatibilitet med Magento
Tilgængelighed og kvalitet af teknisk support

Når du har overvejet alt, skal du også se på den type hostingplan, du har brug for. Afhængigt af størrelsen af din kommende Magento-butik og mængden af trafik.

Nu hvor vi har lært hvad vi skal se efter i Magento hosting, skal vi bare finde den perfekte hosting pakke.

Har du spørgsmål til brug af Magento? Tag kontakt til Hostworld.dk og lad os hjælpe dig igang!