WHM server flyttet og opdateret

Vi er i fuld gang med datacenter-migrering til vores nye leverandør Ionos i Tyskland.Ionos har mange flere muligheder som vi kan udnytte og stille til rådighed for vores kunder.Vi kan nu tilbyde specialserverløsninger, kundededikerede IP-adresser, clusterservice og meget meget mere.Dette kræver blot et telefonopkald eller en mail. Vi har ... Læs mere »

4th Jun 2024
Opgraderinger og opdateringer

Hostworld planlægger i november måned større systemopdateringer og serveropgraderinger. Det er vigtigt for os at holde vores systemer sikre og driftsstabile, dette betyder derfor at nedetid på webserverne ikke kan undgås når vi opdaterer serverne.Nogle opdateringer er hurtigt overstået, andre kan tage timer at installere. Den kommende ... Læs mere »

27th Oct 2023
Nye muligheder - Forbedringer

Året 2023 starter med nye opdateringer og services. Grundet globalt stigende automatiserede hackerangreb har vi taget nye værktøjer i brug for at beskytte vores kunder.Imunify AV er blevet en del af abonnementet og skal beskytte mod hackere der forsøger at inficere hjemmesiderne.JetBackup er ligeledes blevet en del af abonnementet og giver ... Læs mere »

2nd Feb 2023
Forretningsbetingelser

Hostworld ApS har opdateret forretningsbetingelserne pr. 1/2-2023
Læs disse her: https://hostworld.dk/Forretningsbetingelser.pdf

Mvh. Brian Larsen
Lignum IT / Hostworld ApS

 

1st Feb 2023

Powered by WHMCompleteSolution