Hosting af joomla

Bliv klogere på Joomla ved at læse denne artikel

Hvad er Joomla?

Joomla holder for øjeblikket titlen som verdens næstmest populære content management system (CMS). Det er en fleksibel platform, som du kan bruge til at lave enhver form for hjemmeside. Siden den første udgivelse i 2005 giver den mulighed for at opbygge en online tilstedeværelse for millioner af webmastere, bloggere og virksomhedsejere over hele kloden.
Du har mere end 10.000 komponenter til din rådighed, som giver dig mulighed for at udvide funktionaliteten på dit websted med muligheder som en virtuel butik, nyhedsbreve, fora, billedgallerier og uendelige muligheder, der ikke stopper med at vokse.

Hvilke muligheder har jeg med Joomla?

Joomla giver dig mulighed for at administrere hele dit website effektivt, oprette et nyt afsnit, ændre de nuværende, tilføje nye billeder, oprette nye menuvalg og næsten alt hvad du behøver du kan gøre hurtigt og uden teknisk viden. Hvis du bare har grundlæggende kendskab til Word (Microsoft Word) eller en anden tekst editor, kan du effektivt administrere dit website.
Joomla er en open source, hvilket betyder at du kan bruge det gratis, og næsten 95% af komponenterne til Joomla er også gratis; det er derfor, det er blandt de bedste CMS i dag.

Hvad er fordelene ved Joomla?

• Et klikinstallation
  • Stabil, vel dokumenteret CMS
  • E-handel bygget i stedet for en addon
  • Masser af færdige skabeloner
  • Fremragende til multimedie- og sociale netværkstjenester
  • Ekstremt skalerbar og kan håndtere trafik, hvis den er konfigureret med passende hardwarearkitektur
  • Hvad er ulemperne ved Joomla?
  • Steeper learning curve end WordPress – ikke egnet til begyndere
  • Udvikler færdigheder vil være højere omkostninger end WordPress Developer

Hvordan er Joomla hosting anderledes?

Proppet med ydeevneopdateringer og brugerdefineret konfiguration har Joomla hosting til formål at give det perfekte setup til Joomla-baserede hjemmesider. Fokuseret på kvaliteten og indholdet af dine websites, mens vi tager os af serverens oppetid, opdateringer og forbedringer. Få mest ud af din Joomla CMS ved en webhotel udbyder.

Hvordan kan jeg migrere mit eksisterende Joomla-websted

For at overføre dit eksisterende Joomla-websted skal du først oprette en fuld backup. Den nemmeste måde at gøre det på er at bruge et plugin som Akeeba Backup, som giver dig mulighed for nemt at sikkerhedskopiere og gendanne Joomla-baserede websteder. I tilfælde af at du løber ind i enhver ulempe undervejs, vil vores dedikerede supportteam være klar til at hjælpe dig.

Hvilke slags websites kan jeg oprette med Joomla?

Som indholdsstyringssystem giver Joomla dig meget fleksibilitet og frihed. Dette giver dig mulighed for at oprette forskellige typer websites, herunder

• Niche blogs
  • Gennemse websteder
  • Jobannoncer
  • Affilierede websteders
  • Personlige porteføljer
  • Online butikker
  •

Og meget mere takket være det enorme bibliotek med gratis udvidelser, som Joomla tilbyder ud af kassen.

Kan Joomla bruges til e-handel?

Det kan det helt sikkert, og der er mere end en måde at gøre det på! Inden for den gratis Joomla plugin mappe finder du forskellige udvidelser, der vil lade dig omdanne dit websted til en online butik. Hver enkelt har et unikt sæt funktioner, og du kan teste dem alle ud, før du beslutter dig for, hvilken der passer bedst til dine behov.

Hvor sikkert er Joomla hosting?

For at sikre en jævn online oplevelse er alle Joomla hosting-servere beskyttet med real-time sikkerhed. Dermed også et sæt brugerdefinerede firewallregler, og resultatet er et sikkert webmiljø beskyttet mod malware, DDoS, brute force, XSS og lignende trusler.

Er Joomla bedre end WordPress?

Selvom der ikke er nogen klar cut-vinder mellem de to indholdsstyringssystemer, er Joomla blandt de bedste WordPress-alternativer, som du kommer på tværs af. Næsten en tredjedel af alle websteder rundt om i verden er baseret på disse open source-platforme. Således når det kommer til at bygge en hjemmeside, er begge de bedste valg med deres sæt fordele og ulemper.