• Hosting af wordpress
  • Fordele ved valg af webhost
  • Hvad skal jeg vælge!
  • WordPress pris og funktioner
  • Vigtige faktorer

WordPress er et fleksibelt og pålideligt indholdsstyringssystem, der både driver små og store websteder.

WordPress, internettets mest populære Content Management System (CMS), er langt mere end den enkle ”blogging” platform mange mennesker kender det som. Det er nemlig et stort bibliotek med gratis og Premium temaer samt plug-ins, som gør det til det fundament, der understøtter millioner af hjemmesider, herunder både personlige og små forretningssider. Hvis du tænker på at opbygge en hjemmeside, bør du overveje WordPress hosting.

De fleste webhosting udbydere tilbyder en eller anden form for WordPress-service, i et frit eller et administreret miljø. Begge miljø-typer er platforme specielt designet til WordPress. Ved begge typer kommer CMS forudinstalleret, så du behøver ikke downloade og oprette en WordPress installation, som du ville gøre, når du bruger et traditionelt webhosting-miljø.

Bemærk at vi taler her om WordPress.org CMS, der fungerer som grundlaget for din selvhostede hjemmeside, ikke WordPress.com. Den anden CMS-løsning har mere til fælles med hjemmeside-byggere end traditionelle website hosting udbydere. I virkeligheden er WordPress.com en nøglefærdig (og mere begrænset) WordPress-løsning, mens tjenesterne i denne løsning tilbyder en mere fleksibel (og mere arbejdskrævende) gør-det-selv tilgang.

Fordele ved valg af Webhost til wordpress

Afhængigt af webhosten kan du nyde en lang række webstedsmæssige funktioner, herunder automatisk data backup, side caching og automatiske CMS-opdateringer. Bemærk at nogle webhostere begrænser en kort liste over plug-ins der kan duplikere funktioner, der allerede er indbygget i den optimerede eller administrerede opsætning eller påvirker dit websteds ydeevne negativt.

Hvad skal jeg vælge til hosting af wordpress?

Hvis du vælger selv at integrere WordPress på din side vil din hjemmeside blive tildelt en kundesupportgruppe, som ikke kun er super dygtig i alle ting, men en der også sikrer, at du aldrig behøver at bekymre dig om at gå ind i dit websteds komplekse ”back-end” for at gøre andet end at oprette indhold.

Hvis du vælger en hosting udbyder som tilbyder WordPress sammenfletning, får du en mere enkel oplevelse. Administrerede WordPress-værter tilbyder typisk WordPress Support, forbedret sikkerhed og, afhængig af udbyder, får du flere funktioner.

Det er vigtigt at forstå, at skillelinjen mellem et selv-installeret WordPress og en WordPress sammenfletning fra din hosting udbyder kan være ret tynd, og også at hver udbyder kan have sine egne lidt forskellige definitioner for de to udtryk. Du bør kontakte et webhotels kundesupportteam for at lære specifikationerne af deres WordPress hosting.

WordPress webhotel pris og funktioner

WordPress hosting priser er overalt på internettet. Der er mange forskellige pakkeløsninger man kan købe til sit WordPress site. Forskelligt fra udbyder til udbyder får man en række unikke frynsegoder i pakkeløsningerne, så det essentielle er at klarlægge dine behov, før du vælger hosting udbyder.

Hvis du vælger at få WordPress hosting fra en udbyder kan du spare penge på længere sigt, da det kan spare dig for omkostningerne ved at ansætte en systemadministrator til at udføre de samme opgaver. Dette kan især være til gavn for små virksomheder.

Før du tilmelder dig en WordPress webhosting service fra et webhotel, bør du kigge efter de attraktive og muligvis essentielle funktioner. Ideelt set vil du investere i en WordPress-hosting udbyder, der giver ubegrænset månedlig dataoverførsel, e-mail, opbevaring og 24/7 support. Mange WordPress webudbydere sætter begrænsninger på disse funktioner.
Hvis du forventer en masse vækst på din hjemmeside bør du vælge en udbyder, der kan rumme dit websteds fremtidige vækst.

Derudover vil du have en tjeneste der tilbyder Secure Sockets Layer (SSL), hvis du planlægger at sælge produkter.
Har du nogensinde fået vist en grøn hængelås i browserens adresselinje, mens du er på din banks hjemmeside?
Det er symbolet, der fortæller besøgende, at SSL er på plads. Det er et symbol på troværdighed.

Bliv klogere på https

En SSL-forbindelse krypterer de data, der bevæger sig mellem dit websted og brugernes webbrowsere, hvilket sikrer overførsel af indkøbsoplysninger. Alle WordPress hosting-tjenester tilbyder SSL-certifikater, men priserne varierer fra virksomhed til virksomhed. Nogle virksomheder inkluderer et gratis SSL-certifikat når du tilmelder dig en hostingplan, mens andre opkræver et højere beløb.

Naturligvis vil webhosting behov afvige fra person til person, men husk disse funktioner, hvis du vil have en silkeblød WordPress-oplevelse.

Vigtige Faktorer ved valg af webhotel til WordPress

De ovennævnte funktioner er værdifulde for web hosting oplevelsen, men ingen kan matche vigtigheden af ​​oppetid på webstedet. Hvis dit websted er nede, vil kunder ikke kunne finde dig eller få adgang til din blog, dine produkter eller tjenester. Potentielle nye kunder kan helt savne dit websted, og eksisterende kunder vil opleve frustration eller forvirring.