Hvad er WooCommerce Hosting?

Med WooCommerce hosting får du en optimeret hosting løsning, der er udstyret til at håndtere WooCommerce-webshops.
WooCommerce er verdens mest populære e-handelsplatform. Det bruges af millioner af små og store virksomheder over hele verden. Den kører på WordPress, så du vil naturligvis have brug for en hosting-udbyder, der understøtter WordPress. Og hvis du læser dette indlæg, er du i forvejen ikke i tvivl om hvem du kan bruge.
Tænk på WooCommerce som en platform, designet specielt til din e-handel butik med en hær af hosting- ingeniører, der arbejder i baggrunden.
Men det er ikke alt.
Du skal bruge et domænenavn (fx www.minnyewebshop.dk) og et SSL-certifikat for at kunne modtage online betalinger. Du skal også bruge back-end servere til at blive optimeret til WooCommerce, hvilket vil give bedre ydeevne.

Jeg vil gerne sælge mere online?

Når din online butik vokser, bliver du nødt til at overveje, hvordan du håndterer trafikken uden nedetid.
En god WooCommerce hosting-udbyder skal tilbyde dig alle disse ting, som du iøvrigt ikke får med en typisk delt WordPress hosting konto.
Idéen bag WooCommerce hosting er at tilbyde en problemfri måde at oprette online butik på. Dette giver dig frihed til at fokusere på at dyrke din virksomhed frem for alt det tekniske.

Fordele og ulemper ved WooCommerce Hosting

WooCommerce hosting lyder fantastisk, men det har sine egne fordele og ulemper. Før du træffer en beslutning, bør du tage et kig på disse fordele og ulemper.

Fordelene ved WooCommerce Hosting

WooCommerce Klar – WooCommerce hosting virksomheder tilbyder præinstalleret WooCommerce med et brugervenligt design.

Høj ydeevne – Hastighed er ikke kun vigtigt for brugeroplevelsen, men også for SEO. WooCommerce hosting platforme tilbyder hurtigere belastningstider, som giver bedre e-handelstransaktioner.
Sikkerhed – WooCommerce hosting  leveres med SSL certifikater. Dette giver et ekstra sikkerhedslag omkring dataoverførslen fra kundens browser til dit websted.

WooCommerce Support – Vi har alle brug for hjælp nu og da. Med WooCommerce hosting får du hjælp fra WooCommerce eksperter via email, live chat eller telefon.

Hosting-funktioner – Udover WooCommerce-specifikke funktioner får du alle de sædvanlige hosting-funktioner som ubegrænset båndbredde, masser af diskplads, e-mail konti og meget mere.

Nu vil du nok tro at alt dette lyder for godt, hvad er ulemperne?

Ulemperne ved WooCommerce Hosting:
Pris – Priserne for WooCommerce hosting planer er lidt højere end gennemsnittet af WordPress hosting planer.

Vedligeholdelse – Ikke alle WooCommerce hosting planer tilbyder automatiske opdateringer. Du skal stadig selv oprette automatiske sikkerhedskopier og installere opdateringer.

Nu hvor du har set på fordele og ulemper ved WooCommerce hosting, spekulerer du nok nok på, om det er den rigtige løsning for dig?

Hvornår har du brug for WooCommerce Hosting?

Hvis du er nybegynder og ikke har til hensigt at sælge mere end et par ting, så kan du gå til en delt WordPress hosting konto. Vi anbefaler at bruge hostworld.dk. De er et af de bedste WordPress hosting-firmaer.
Hvis du er en lille virksomhed med hensigt om at åbne en fuldt funktionel online butik, så vil du være bedre tjent med WooCommerce hosting.
Især hvis du ikke kender den tekniske side til at installere og konfigurere WordPress og WooCommerce.

Hvad er mulighederne ved WooCommerce?

Som virksomhedsejere har du mulighed for en begrænset hosting plan og derefter ansætte nogen til at håndtere tekniske tingene eller selv lære undervejs. Dette vil tage tid, og du vil sandsynligvis ende med at betale mere end du havde forventet.
Din anden mulighed er at undgå de problemer med en fuld WooCommerce hosting plan. Så har du hurtigt en online butik klar, uden du skal bøvle med de tekniske udfordringer.
I sidste ende handler det om dine egne prioriteter. Hvis ‘billigt’ er den vigtigste faktor, så bør du gå efter almindelig WordPress hosting.

På den anden side, hvis du vil begynde at sælge hurtigt, så giver WooCommerce hosting mere mening.

Konklusion

På grund af sine mange funktioner og dynamiske processer stiller en WooCommerce-butik særlige krav til hosting. For at spare dig for kostbar tid, penge og energi bør du vælge en hosting-udbyder, der har erfaring med disse særlige forhold, som kan garantere den nødvendige ydeevne og sikkerhed og tilbyder førsteklasses WordPress-support.
For i sidste ende skal din hostingudbyder have din ryg, så du kan fokusere på, hvad der virkelig betyder noget: Udvikling og vedligeholdelse af din butik og dine produkter. På denne måde giver du dine kunder den perfekt salgsoplevelse, så de bliver tilbagevendende kunder og måske endda vil anbefale din butik til andre.